Címlap Képviselő testület
FIGYELEM!
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View Privacy Policy

Gedei Zoltán polgármester

Vámosgyörk lakossága a 2010. októberi választáson választott meg polgármesternek. Az előtte levő ciklusban képviselőként dolgoztam. Tagja voltam a Vámosgyörkért Kulturális Egyesületnek, az Egyháztanács képviselő testületének, a Helyi Polgárőrségnek, és elnöke vagyok a Vámosgyörki Sportegyesületnek.

Fő célkitűzésem, hogy ebben a nehéz gazdasági helyzetben a falunk tudjon működni és a lehetőségekhez képest fejlődni.

Hám László alpolgármester

1948-ban születtem Gyöngyösön. Tanári végzettségem mellett vállalkozóként dolgoztam és dolgozom. Létrehoztuk és immár második ciklusra elnöke vagyok a Vámos Települések Szövetségének, tagja vagyok a Magyar Iparkamara faipari tagozat elnökségének, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara etikai bizottságának, a gyöngyösi vállalkozók egyesülete elnökségi tagja. Alpolgármesterként településünk minden oldalú fejlődéséért dolgozom.

 

Tóth Zoltánné

Születésem óta Vámosgyörkön élek, 1991 óta tanítok a helyi általános  iskolában. 1998-tól önkormányzati képviselőként tevékenykedem. 2006-ban szereztem meg második diplomámat. A tavalyi tanévtől  az iskola igazgatónőjeként vezetem az intézményt. Nagyon sok programot, rendezvényt szerveztem munkám során, ezt a továbbiakban is folytatni szeretném. Minden tudásommal, ötletemmel községünk és iskolánk életét szeretném színesebbé, boldogabbá tenni a jövőben is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukácsné Kis Márta

1968-ban születtem Jászberényben. 21 éve élek Vámosgyörkön férjemmel és fiammal. Egészségügyi tanulmányaimat Szolnokon és Budapesten végeztem. 26 éve dolgozom ezen a területen. 23 év kórházi munkaviszony után a helyi háziorvosi rendelőben helyezkedtem el, mint körzeti ápoló.

Végzettségem E kategóriás Ápoló.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szedmák Szilvia

35 éves vagyok, Tarnaörsről származom. 1999 óta élek Vámosgyörkön férjemmel, és kisfiammal. Tanítói, majd logopédus tanári diplomát szereztem az ELTE-n. Jelenleg is logopédusként dolgozom a KHSZK Logopédiai Szakrendelőjében. Utazó tanárként több településem végzem az óvodás és kisiskolás gyermekek beszédfejlesztését.

2006 októbere óta vagyok Vámosgyörk község önkormányzati képviselője. A Szociális és Családügyi Bizottság munkáját vezetem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Endrész György

1950-ben Vámosgyörkön születtem.
Feleségemmel születésünk óta itt élünk. Két felnőtt fiunk van.
Iskolai végzettségem: villamosmérnök. Munkahelyem az ÉMI-TÜV SÜD KFT., ahol felvonószakértőként dolgozom.
1994-től az ötödik ciklusban választott képviselőként dolgozom a falu érdekében. Jelenleg a pénzügyi- és ügyrendi bizottság vezetője vagyok.
Célom, hogy községünk működőképes maradjon és a lehetőségekhez képest a legtöbbet szépüljön, fejlődjön.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drabos Imréné